Circus Arena Indoor Football

Circus Arena is een jong en dynamisch bedrijf met 3 vestigingen op de Belgische markt van het 5 tegen 5 voetbal. Deze voetbalvariant – ook wel indoor football, indoor soccer, five-a-side voetbal of foot à 5 genoemd – is de meest populaire voetbalvorm in het Verenigd Koninkrijk en Frankrijk. Het wordt gespeeld tussen 2 ploegen van 5 spelers op een kunstgrasterrein van 30 meter op 15 meter. 

De boarding en het omhangende net zorgen ervoor dat de bal steeds in het spel blijft, wat voor flitsend, snel en attractief voetbal zorgt. Hierdoor wordt veel van de spelers gevraagd, niet alleen conditioneel maar ook op het gebied van technische vaardigheid, snelheid en wendbaarheid.

Dankzij de combinatie van verlichte indoorvelden kan er bovendien steeds gespeeld worden, ongeacht de weersomstandigheden.

In een fraaie infrastructuur, voorzien van onder andere douches, kleedkamers, een heuse sportbar en een bijeenkomstruimte, kan er in verschillende competitievormen vervolgens five-a-sidevoetbal worden gespeeld. Circus Arena garandeert meer balcontact, meer snelheid, meer acties, meer doelpunten en last but not least.. meer PLEZIER. Circus Arena maakt van voetbal een feest !